Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Къща за гости “Щъркелите”

Къща за гости ”Щъркелите” с. Пролеша

Къщата носи името си от щъркеловото гнездо което е построено на един от стълбовете на оградата и от години е обитавано от семейства щъркели. Щъркела е птица, която носи семеен уют и щастие за дома, над който гнезди, символ е на плодородието и родителските грижи.

Къщата е на три етажа с четири спални. Разполага с камина с водна риза.
Разположението на стаите е следното: На първия етаж има входно антре, хол, трапезарна част и кухненски бокс.Те са оптически свързани има и камина. На този етаж има тоалетна с душ. На втория етаж има три стаи и баня с тоалетна. Едната е спалня другите две са с двойни легла има и детско креватче. Третият е висок мансарден етаж с голямо легло спалня и разтегателен диван. Къщата е оборудвана с хладилник, печка, кафе машина, домакински и готварски прибори.
При желание могат да се поръчат храни, скара и др. от трите гостилници в селото, както и да се закупят хранителни продукти от местните магазинчета.

Градината е най-голямото предимство на тази къща, обширен двор с трева подходящ за игри на открито, батут. Навес с голяма маса и барбекю. Близостта до София го прави много удобно място за празнуване на детски и семейни тържества.

Contact

  • 0898 460 009
  • ул. Стоил Войвода, 2228, с.Пролеша,

Gallery