Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

МАЙСКИ ДНИ НА СПОДЕЛЕНИТЕ РАЗСАДИ – 2019 г. ПОКАНА

This event has ended

„Законът на даването разрешава всички въпроси, недоразумения, сиромашия, здраве, свобода – всичко се разрешава. С даването започва разумният живот.”
Учителя Беинса Дуно

Здравейте, приятели на земята и нейните дарове!

Радвам се да обявя предстоящите МАЙСКИ ДНИ НА СПОДЕЛЕНИТЕ РАЗСАДИцветя, зеленчуци, билки, подправки и семена.
Инициативата се провежда за трета поредна година в с. Пролеша. За двете издания успяхме да зарадваме мнозина настоящи и бъдещи приятели и да привлечем десетки души, съпричастни на начинанието.

Слънцето грее за нас даром, земята ни храни даром. Основното мото, което ни събира е ДАРЯВАНЕТО.  Да подарим на всеки дошъл, засадени от нашите ръце и отгледани с обич малки или по-големи растения. Защо хората да купуват от други места, когато могат да вземат от нашите, отгледани не за продан, а с любовта и грижата за свое? Домати, краставички, тиквички, пипер, подправки и пъстри цветя ще намерят своя нов дом и със сигурност ще донесат радост на бъдещите си стопани. Без очаквания, без изгода, без пари!

Желаете ли да Ви подарим разсади и цветя, произведени с любов в нашето прекрасно село Пролеша и общината?
Искате ли да дарите Ваши растения на съседи и приятели?
Заповядайте! Всеки е добре дошъл да дари и/или да бъде дарен!

Кога и къде? На  4 май (събота)  в центъра пред читалището, с. Пролеша.
При особено голям интерес и участници, инициативата ще продължи и в още един ден – 18 май. Ще бъде съобщено допълнително.

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Организатори: Мая Георгиева и ПРИЯТЕЛИ


За въпроси и коментари: Мая, тел. 0887 400 030
Моля, обадете се ако планирате да донесете растения, чието излагане изисква повече площ, за да се подготвим с повече подходящи пейки и маси. 🙂